Pió atya és Szent Miklós

San Giovanni Rotondo és Puglia mesés látnivalói
Időpont 2020. március 30.-től
2020. április 3.-ig
Részvételi díj 98.980 Ft/fő
Online jelentkezés
Utazás

Wizz Air légitársaság menetrendszerinti repülőjáratával, helyben busszal, vonattal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

18.900 Ft/fő

Egyágyas felár

36.170 Ft/fő

Reptéri illeték

kb. 22.000 Ft/fő +poggyászjegy

Egyéb költségek

Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíj: kb. 85 €/fő

További ajánlataink

ÚJ!

Pió atya és Szent Miklós

San Giovanni Rotondo és Puglia mesés látnivalói

 

Utazás: Wizz Air légitársaság menetrendszerinti repülőjáratával, helyben busszal, vonattal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

 

Program:

1. nap: Találkozás a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, indulás a Wizz Air vagy a Ryanair menetrendszerinti járatával Bariba. Érkezés Bariba. Szentmise, lehetőség szerint a Szent Miklós bazilikában, amit a Szent sírja fölé építettek. Séta a városban. Vacsora, szállás Bariban vagy környékén.

2. nap: Ismerkedés Puglia különleges városaival. Első állomásunk Matera, a kősziklák városa, melynek óvárosa az UNESCO Világörökség része. Majd folytatjuk barangolásunkat a trullik földjén. A jellegzetes kúp formájú tetővel ellátott épület a pugliai táj elmaradhatatlan jellemzője. A legrégibb trullikat, melyeket ma Alberobello városánál találunk a XIV. században építették. Séta az UNESCO által védett történelmi városrészben. Szállás San Giovanni Rotondoban vagy környékén.

3. nap: A délelőttöt San Giovanni Rotondóban töltjük, és Pió atyának szenteljük. Szentmisén való részvétel, a régi és az új templom megtekintése. Felkeressük Pió atya emlékcelláját, ahol 50 éven keresztül élt testén hordozva Krisztus öt szent sebét. Meglátogatjuk a Casa Sollievo della Sofferenza kórházat, amit a Szent alapított, és azóta is Olaszország egyik legjobb kórházaként tartják számon Fakultatív kirándulás Monte Sant’Angelo-ba, Szent Mihály arkangyal jelenésének helyére. Visszautazunk Bariba, útközben rövid pihenő Traniban. A tengerparti San Nicola Pellegrino katedrális és a vár megtekintése. Szállás Bariban, vagy környékén (2 éj).

4. nap: Reggeli után vonatra szállunk. Már maga a vonatút is élmény, hiszen a tengerparton halad A nap nagy részét Leccében, a „Dél Firenzéjeként” emlegetett barokk városban töltjük. Szentmise lehetőség szerint a Santa Croce templomban. Felkeressük a város ókori emlékeit: a római színházat és az amfiteátrumot is, illetve a Piazza Sant’Oronzo látnivalóit. Visszaindulunk a szállásra, és még ha az időbe bele fér útközben megállunk Monopoli városkában, egy rövid tengerparti sétára.

5. nap: Reggeli szentmise után. Fakultatív program: Polignano a Mare tengerparti kisváros meglátogatása vonattal (Varázslatos tengeri öböl, kis híddal, kiváló fotózási pont). Transzfer menetrendszerinti busszal a repülőtérre. Indulás Budapestre a Wizzair vagy a Ryanair menetrendszerinti járatával, érkezés Budapestre a délutáni órákban.

 

Időpont: 2020. március 30-április 3.

Részvételi díj: 98.980 Ft/fő vagy 325 €/fő

Repülőjegy illetékekkel: kb. 22.000 Ft/fő +poggyászjegy

(Priority kb. 11.500 Ft/fő, 20 kg-os poggyászjegy: kb. 13.000 Ft/fő)

4 Vacsora: 18.900 Ft/fő vagy 62 €/fő

Egyágyas felár: 36.170 Ft/fő vagy 118 €/fő

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 85 €/fő

 

Jelentkezési határidő: október 15., a szabad repülőjegyek függvényében

 

KEGYELMEKBEN GAZDAG ZARÁNDOKLATOT KÍVÁNNAK A MAKROVILÁG MUNKATÁRSAI!