ZARÁNDOKLAT A BALTIKUMBA: A BALTIKUM LEGJAVA ÉS A KERESZTEK HEGYE

Időpont 2019. augusztus 16.-től
2019. augusztus 23.-ig
Részvételi díj Részvételi díj min. 19 fő esetén: 175.790 Ft/fő-től vagy 575 €/fő-től
Online jelentkezés
Utazás

busszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

Vacsora: 24.400 Ft/fő vagy 80 €/fő

Egyágyas felár

53.000 Ft/fő vagy 175 €/fő

Egyéb költségek

+Belépők, idegenforgalmi adók, szervízdíjak +Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

ZARÁNDOKLAT A BALTIKUMBA: A BALTIKUM LEGJAVA ÉS A KERESZTEK HEGYE

 

 

Utazás: busszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

1. nap: Indulás a kora reggeli órakor Budapestről. Rövid városnézés megkezdése Varsóban: Keresztelő Szent János katedrális, Királyi vár, Barbakán. Szállás itt vagy környékén.

 

2. nap: Délelőtt varsói városnézés folytatása, utána utazás Sokolkába, az Eucharisztikus csoda helyszínére, ezzel is aktívan készülve a 2020-as eucharisztikus kongresszusra. Szállás Vilniusban vagy a környékén.

 

3. nap: Városnézés a litván fővárosban, Vilniusban „Észak Rómájában”. Gyalogos városnézés a Világörökség részét képező Óvárosban: Szent Péter és Pál templom, Kázmér Kápolna a Székesegyházban, Szent Anna templom, Báthory István által alapított egyetem. Délután utazás Trakaiba, a három tóból álló tórendszer közepén egy szigeten elhelyezkedő romantikus, gótikus vízi várba. Szállás Vilniusban vagy a környékén.

 

4.nap: Délelőtt látogatás Siluván, a Mária-jelenés színhelyén. /Az Európában elsőként egyházilag is elismert Mária jelenés helyszíne/. Továbbutazás a Keresztek-hegyéhez, elmélkedés a „kereszt-tengernél”, mely a leglátogatottabb baltikumi zarándokhely, majd utazás Rigába. Szállás Rigában vagy a környékén.

 

5.nap: Riga: séta a lett főváros óvárosában (UNESCO Világörökség): Péter templom, Feketefejes ház, Kis- és Nagy Céhpalota, Szabadság emlékmű, szecessziós negyed. Délután utazás Tallinnba és a városnézés megkezdése. Szállás Tallinnban vagy a környékén.

 

6. nap: Tallinni városnézés folytatása: séta az UNESCO Világörökség részét képező óvárosban: székesegyház, Öreg Tamás (Ó-városháza), Kövér Margit (bástya), Hosszú Herman (Vártorony), Dóm, Óvárostér, Kadriorg park. Este érkezés Litvánia egykori fővárosába, Kaunasba. Szállás Kanausban vagy a környékén.

 

7. nap: Kanaus városnézés: vár, városháza, gótikus bazilika, majd délnek vesszük az irányt, szállásunk már Lengyelország területén lesz, Radomban vagy környékén.

8. nap: Radom megismerésével kezdjük a napot: Városháza, Eszterke-ház, Keresztelő Szent János templom. Érkezés vissza Budapestre a késő esti órákban.

Időpont: 2019. augusztus 16-23. 

Részvételi díj min. 19 fő esetén: 175.790 Ft/fő vagy 575 €/fő (a részévteli díj tartalmazza: a buszos utazást, szállást reggelivel, idegenvezetést, lelkivezetést minden napi szentmise biztosításával, BBP biztosítást)

Vacsora: 24.400 Ft/fő vagy 80 €/fő

Egyágyas felár: 53.000 Ft/fő vagy 175 €/fő

+Belépők, idegenforgalmi adók, szervízdíjak

+Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)