VILÁGJÁRÓK -SZEMÉLYRE SZABVA!

Időpont
Részvételi díj
Online jelentkezés

 

VILÁGJÁRÓK

személyre szabva is!

 

3 féle módozata van:

-          csoportos 15 főtől,

-          egyéni 2-14 főig, amelyet indítunk:

  • - kísérő nélkül           
  • - kísérővel (idegenvezetővel).

 

A csoportos utazást meghirdeti az iroda saját szervezésben is, ezek 2019-ben:

1.) A titokzatos inkák földje, a lenyűgöző: PERU (Peru fül alatt a részletes program!)

 

2.) Mexico (november 13-19. - biztosan induló! Mexikó fül alatt a részletes program!)

 

3.) Távol-Kelet (november 10-29. - biztosan induló! Távol-Kelet fül alatt a részletes prorgam

 

Jelentkezés módja: A meghirdetett útra még van hely, előleg befizetésével.

Az egyéni és csoportos személyre szabott útra 63.500 Ft szervezési díj befizetésével, amely összeget, ha kéri az ajánlatkérő az utat, az iroda beszámítja az út részvételi díjába, amennyiben nem kéri az ajánlatkérő az utat, úgy az Utazási Iroda a szervezési díjat megtartja és a saját költségeire könyveli el. Természetesen minden Kedves Vendég megelégedésére igyekszünk az útiajánlatot elkészíteni.

Az utak programjai: Mindegyik rendelkezik saját, gazdag és már konkrétan lejárt programmal. Az utakat Madari Gyula igazgató úr, a fővilágjáró már csoporttal bejárta. A programok nagyon gazdagok, fegyelmezett és ütemezett utazást kívánnak, azonban a megrendelő bizonyos változtatásokat kérhet. Jelentős átalakítás esetén a szervezési díj emelkedik, mivel a partner új, megemelt tarifával dolgozik.

Minden program esetén az Utazási Iroda részletes tájékoztatást tud adni, amelyet már saját tapasztalatából merít. (Ha az iroda nem is, akkor Madari Gyula, aki az utakat végig csinálta!)

Árak, részvételi díjak: Az irodai saját szervezésben megadott utak árai, részvételi díjak, és konkrétak. Az utasigényre szervezendő Világjáró utak árai tájékoztató jellegűek, konkrét árakat csak árajánlatkérésre tudunk adni. (Egyéni, csoportos, a kívánt időpont az esetleges változás igénye miatt.) - Hozzávetőleges arrangemant árak és már megvalósult, általunk kiemelt utak, útvonalak a lenti táblázatban. Ezek igénytől, dátumtól függően változhatnak! Részletes programot és árajánlatot kérésre küldünk.

Utazás időpontja: Az Utazási Iroda által szervezett utaknál adottak. Az egyéni árajánlatkérők esetében tetszőleges. Az Utazási Iroda azonban itt is javasol időpontot, amikor az adott desztinációban a legkedvezőbbek az időjárásviszonyok.

Bárhová a Nagyvilágban: Megszervezzük útját. Valóban? Igen, mivel minden évben részt veszünk Berlinben, az ITB-n (Internationale Tourismus Börse). Itt a világ minden részéről megjelennek azok a szakemberek, utazási irodák, akik országuk, tájuk, régióik látnivalóit, érdekességeit, kultúráját, rendezvényeit, turisztikai lehetőségeit csokorba szedik és felkínálják a gazdag, utazni szerető nagyérdemű német és a világ összes polgárának. Külföldi partnereinket is ott szerezzük. Magyarországon pedig Vecsésen van a Makrovilág Turisztikai Szellemi Műhelye.


Út megnevezése

2019-es forintos arrangement díj

2019-es eurós arrangement díj

Ausztrália, Új-Zéland, Pápua Új-Guinea

1.173.000 Ft/fő-től

3.845 €/fő-től

India keresztül-kasul

540.000 Ft/fő-től

1.770 €/fő-től

Japán, a nagy utazás

616.000 Ft/fő-től

2.020 €/fő-től

Izgalmas Dél-Amerika

780.000 Ft/fő-től

2.555 €/fő-től

Mexikótól Panamáig

1.050.000 Ft/fő-től

3.440 €/fő-től

Dél-Afrikai nagyvizit

839.000 Ft/fő-től

2.750 €/fő-től

Irán: Dáriusz földjén

595.000 Ft/fő-től

1.950 €/fő-től

Közép-Ázsia országai

834.000 Ft/fő-től

2.735 €/fő-től

Peru, az inkák földje

598.850 Ft/fő-től

1.965 €/fő-től