RÓMA-VATIKÁN-ASSISI-PADOVA

Buszos Róma
Időpont 2019. szeptember 9.-től
2019. szeptember 13.-ig
Részvételi díj 135.700 Ft/fő vagy 445 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal, tömegközlekedéssel, gyalog

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás

reggeli

Vacsora

25.500 Ft/fő vagy 84 €/fő

Egyágyas felár

40.700 Ft/fő vagy 130 €/fő

Egyéb költségek

+Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíjak +Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

BUSSZAL AZ ÖRÖK VÁROSBA, RÓMÁBA ÉS A VATIKÁN,
Assisivel és Padovával

 

Utazás: autóbusszal, Rómában tömegközlekedési eszközzel (sok gyaloglás!!!)

Elhelyezés: 2-3 ágyas egyszerű, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

 

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapest, a Magyarok-Nagyasszonya-templom főbejárata elől.

Utazás Szlovénián keresztül, legfontosabb pihenő Trojanenál, fánkevéssel. Szentmise Aquileiában, a XI. században épül, román stílusú bazilikában. Szállás Bolognában vagy környékén. ELSŐ ESTE NINCS VACSORA!

 

2. nap: Reggeli után indulás Szent Ferenc és Szent Klára városába, Assisibe. Szentmise a XIII. századi nagy lelki reformer templomában, a Szent Ferenc bazilikában. Giotto híres festményeinek megtekintése. Viszont nem jöhetünk el a Hold Nővér, Szent Klára meglátogatása nélkül. Utána irány Róma. Csomagok kipakolása, és ismerkedés a tömény szépség, a Szent és Örök város szentségével, a sok évszázados kultúra rengetegében: Santa Maria Angeli e Martiri, Santa Maria Maggiore bazilikák. Vacsora, szállás Rómában a körgyűrűnél, metró közelben. (2 éj)

 

3. nap: Reggeli után a Szent Péter bazilika és a tér látnivalóinak megtekintése, tisztelgés Szent II. János Pál pápa sírjánál. Szentmise az Irgalmasság bazilikájában. Buszos városnézés a Roma Cristiana nyitott busszal a következő útvonalon: San Pietro in Vaticano, Piazza Venezia, Santa Maria degli Angeli, Termini, Santa Maria Maggiore, San Giovanni in Laterano, Colosseo, Circo Massimo, Santa Maria in Cosmedin, San Bartolomeo székesegyház (Tiberiás sziget). A buszos városnézés után látogatás a Lateráni bazilikába és a Falakon kivüli Szt. Pál bazilikába. Vacsora.

 

4. nap: Reggeli után az ókori Róma felfedezése: Capitolium, Traianus Fóruma, Forum Romanum, Colosseum, bilincses Szt. Péter templom a Mózes szoborral. A tömény látnivalók után a Trevi-kútnál búcsúzunk Rómától. Vacsora, szállás Padovában vagy környékén.

5. nap: Reggeli után szentmise Padovában, a Szent Antal bazilikában, majd a bazilika megtekintése. Utazás haza rövid megállókkal Szlovénián keresztül. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Időpont: szeptember 9-13.

Részvételi díj: 135.700 Ft/fő vagy 445 €/fő

Vacsora: 25.500 Ft/fő vagy 84 €/fő

Egyágyas felár: 40.700 Ft/fő vagy 130 €/fő

+ Belépők, idegenforgalmi adók, szervízdíjak, közlekedési költségek

+ Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)