KEGYELETI ÚT A DON KANYARBA, MOSZKVAI VÁROSLÁTOGATÁSSAL

Időpont 2019. szeptember 7.-től
2019. szeptember 11.-ig
Részvételi díj 198.980 Ft/fő vagy 655 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

az Aeroflot légitársaság menetrendszerinti járatával Moszkvába, helyben busszal és vonattal

Elhelyezés

2 ágyas egyszerű, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint 3 vacsora a szálláshelyeken.

Vacsora

3 vacsora a szállodákban: kb. 13.500 Ft/fő vagy 45 €/fő

Egyágyas felár

60.300 Ft/fő vagy 197€/fő

Reptéri illeték

kb. 49.000 Ft/fő vagy 160 €/fő

Egyéb költségek

Vízum költség: kb. 24.000 Ft/fő vagy kb.80 €/fő Moszkva – Voronezh vonatjegy oda-vissza, jelenleg: kb. 43.500 Ft/fő vagy kb. 145 €/fő

További ajánlataink

KEGYELETI ÚT A DON KANYARBA, MOSZKVAI VÁROSLÁTOGATÁSSAL

 

Az út célja:

- akik elvesztették itt hozzátartozójukat, leróni a kegyeletet a hősök előtt, eltemetni őket ennyi év után

- akik „csak” a történelmi esemény, tragédia színhelyén járnak, kegyelettel emlékeznek, megnézik azt a helyet (Uriv), ahol 1943. január 12-én, a magyar királyi 2. hadsereg elvérzett.

 

Utazás: az Aeroflot légitársaság menetrendszerinti járatával Moszkvába, helyben busszal és vonattal

Elhelyezés: 2 ágyas egyszerű, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint 3 vacsora a szálláshelyeken.

 

Program:

1 nap: Találkozás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, az Aeroflot indulásoknál 07:45-kor, a repülő 09:45-kor indul Moszkvába, érkezés: 13:15. Transzfer a szállodába, majd szabadidő, javaslat: gyalogosan az Izmailovo városrész bejárása: Kremlin, piac. (egyéni) vagy séta Moszkva belvárosában. Igény szerint vacsora a szálláshelyen.

 

2. nap: Reggeli a szállodában, majd a moszkvai városnézés megkezdése: Poklonnaya Gora győzelmi park és emlékmű, Kremlin épületei: Nagy Kreml Palota, Lázár templom, az Uszpenszkij, a Blagovescsenszkij, az Arhangelszkij székesegyház, Nagy Iván harangtorony, Tizenkét Apostol temploma, Pátriárkák Palotája, Kongresszusi Palota. Majd Moszkva jelképe a Vörös tér színes mesevára, a Vaszilij Blazsennilj templom megtekintése, a régi-új Megváltó Krisztus katedrális, (Napóleon feletti győzelem hálatemplomaként épült, a szovjet hatalom lerombolta 1930-ban, a mai orosz hatalom pedig újjáépítette.)Lenin-hegy kilátóterasz, Lomoroszov Egyetem, Manyez (egykori cári lovarda) délután pedig vásárlási lehetőség a világhírű GUM áruházban és a Nilolskaya sugárúton. Este transzfer a vonatállomásra, majd éjszakai vonatozás 4 ágyas hálókocsikban Voronezh-be. (kb. 11 órás út) – nincs vacsora.

 

3. nap: Reggeli egyénileg a városban. Majd egész nap a Don-Kanyarban: Koszorúzás és megemlékezés az elhunyt hozzátartozóink és honfitársaink előtt a 2003-ban felavatott rudkinói magyar központi katonai temetőben, majd az 1997-ben Boldirjevkában megnyitott katonai temetőben. A nap folyamán vetünk egy pillantást a Don folyóra az urivi hídfőről. Szállás Voronezhben. Igény szerint vacsora a szálláshelyen.

 

4. nap: Reggeli után városnézés Voronezhben, majd délután vonattal vissza Moszkvába, érkezés késő este. Szállás Moszkvában. Igény szerint vacsora a szálláshelyen.

 

5. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, indulás: 13:55-kor, érkezés Budapestre: 15:20-kor.

 

Időpont: 2019. szeptember 7 – 11.

Részvételi díj belépőjegyekkel: 198.980 Ft/fő vagy 655 €/fő

Repülőtéri illeték: kb. 47.000 Ft/fő vagy 155 €/fő

Egyágyas felár: 60.300 Ft/fő vagy
Moszkva – Voronezh vonatjegy oda-vissza, jelenleg:
kb. 43.500 Ft/fő vagy kb. 145 €/fő

3 vacsora a szállodákban: kb. 13.500 Ft/fő vagy 45 €/fő

Vízum költség: kb. 24.000 Ft/fő vagy kb.80 €/fő

 

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, helyi magyar nyelvű idegenvezetés végig, csoportkísérést Budapestről végig az út során, az éjszakai/nappali vonatúton, haza Budapestre, buszos közlekedést a városokban, szállást reggelivel (kivéve az éjszakai vonatozáskor és az utána lévő reggelit) BBP biztosítást, minden szükséges belépőjegyet és a csoportnak egy ajándék koszorút a Makrovilágtól, a kegyhelyen való koszorúzásra.

 

 

A jelentkezéshez szükséges:

 

 

  • 1 db mostanában készült, fehér hátterű, színes igazolványkép - 3,5x4,5 cm  (sötét szemüveg/fejfedő nélküli - CSAKIS hivatalos fényképész által készített kép az elfogadható!)
  • az útlevélnek feltételei: (min. a hazaérkezést követő 6 hónapos érvényesség, napra pontosa és legalább 2 üres, egymással szemben lévő oldal)
  • Helyesen kitöltött vízumigénylő lap– szintén 1 hónappal az út előttig leadandó! Jelentkezéskor a nyomtatványokat irodánk küldi.

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. ÁPRILIS 1.

Kérjük, jelentkezzenek minél előbb a vonatjegyek megvétele miatt!

 

 

Kívánunk áldásos, kegyeleti megemlékezést és tartalmas utazást:

a Makrovilág munkatársai