PIÓ ATYA BÚCSÚ NYÍRCSÁSZÁRIBAN

A 20 ÉVE SZENTELT PIÓ ATYA TEMPLOM (A templom építéséhez a Makrovilág Zarándokok anyagilag hozzájárultak, és a Makrovilág címtemploma!)
Időpont 2019. szeptember 23.-től
2019. szeptember 23.-ig
Részvételi díj 9.500 Ft/fő, vagy 31 €/fő.
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal

Elhelyezés

nincs

Ellátás

nincs

Egyéb költségek

+ Belépők a helyszínen készpénzben fizetendők

További ajánlataink

PIÓ ATYA BÚCSÚ NYÍRCSÁSZÁRIBAN

A 20 ÉVE SZENTELT PIÓ ATYA TEMPLOM

(A templom építéséhez a Makrovilág Zarándokok anyagilag hozzájárultak, és a Makrovilág címtemploma!)

 

 

Időpont: 2019. szeptember 23.

Program:      

Indulás:    Reggel 6:00 órakor, Budapestről, a Magyarok Nagyasszonya templom elől (volt Rezső tér). Odajutás: A Nagyvárad téri metrómegállónál kiszállva, a Heim Pál Gyermekkórház felé haladva az Üllői úton, balra a Gaál Mózes utcán kell bemenni, a Magyarok Nagyasszonya templomhoz, a volt Rezső térre. Kb. 10-15 perc gyalog. Később Bagon a Kultúrháznál és Galgahévízen is fel lehet szállni.

Délelőtt szentmise. Utána A MAKROVILÁG – zarándokok közös imája Páter Pióhoz – aki a  MAKROVILÁG védőszentje –  hálaadó közbenjárásáért,   ima    különleges    oltalmáért. 

Majd  Nyírbátorban a templom, valamint a vár látogatása következik. Ezután Máriapócson, a  görögkatolikus Kegyhelyen litániát végzünk.  Hazaérkezés az esti órákban.

 


Szeptember 23-a célja az, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassuk az Isteni Irgalmasság üzenetét. Tiszteletünket tehetjük PIO ATYA ereklyéje és Szent Fausztina nővér ereklyéje előtt. Jöjjetek, imádkozzunk együtt! Ez egyben a Makrovilág Zarándok Iroda védőszentjének, Szent Pió atyának a búcsú ünnepe, az iroda kiemelt zarándoklata is.

 

Részvételi díj min. 30 fő esetén: 9.500 Ft/fő, vagy 31 €/fő.

 

+ Belépők a helyszínen készpénzben fizetendők.

 

 

 

KEGYELMEKBEN GAZDAG ZARÁNDOKLATOT KÍVÁNNAK A MAKROVILÁG MUNKATÁRSAI!