A SZENT PÁPA ÚTJA: 4 NAPOS LÁTOGATÁS LENGYELORSZÁGBAN

Időpont 2019. szeptember 27.-től
2019. szeptember 30.-ig
Részvételi díj 59.890 Ft/fő vagy 196 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

11.450 Ft/fő vagy 38€/fő

Egyágyas felár

16.380 Ft/fő vagy 55 €/fő

Egyéb költségek

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak + Aki a wieliczkai sóbányába is szeretne menni, jelentkezéskor jelezze! + Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

A SZENT PÁPA ÚTJA: 4 NAPOS LÁTOGATÁS LENGYELORSZÁGBAN

Wadowice – Kalwaria Zebrzydowska – Czestochowa –Krakkó – Zakopane

 

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről. Útközben kitérő Wadowicébe. Innen indult életútjára Szent II. János Pál pápa. A bazilika és a II. János Pál pápa múzeum megtekintése. Majd Kalwaria Zebrzydowska, Lengyelország 2. legnagyobb kegyhelye következik, ami 1999 óta a Világörökség része. Ismerkedés az Európa „Jeruzsáleme”-ként emlegetett várossal, kegyhellyel: műemlék- és tájépítészeti együttes, zarándokközpont, bazilika, ferences kolostor. Lehetőség lesz egy kis elmélkedésre is a szabadidő alatt. Szentmise. Szállás és vacsora Kalwaria Zebrzydowskán, vagy környékén.

2. nap: Reggeli után utazás Czestochowába, a Jasna Góra kolostortemplom, kincstár, arzenál megtekintése. Zarándokprogramok - szentmise, keresztút. Szállás és vacsora Krakkóban vagy környékén.

3. nap: Reggeli után a krakkói városnézés megkezdése: Wawel, Piactér a Posztócsarnokkal és a Mária-templommal, Szent Anna-templom, Jagello Egyetem, Ferences-templom, Érseki palota. Délután az Irgalmasság-bazilika meglátogatása, ahol természetesen a különleges, mozaikokkal díszített magyar Szentek Közössége kápolnát sem hagyjuk ki. Szentmise. Szállás és vacsora Krakkóban.

4. nap: Reggeli után Szentmise a „Ne Féljetek” Zarándokközpont, Szent II. János Pál Pápa Szentélyében, ahol megtekinthetjük a wieliczkai sóból épített Szent Kinga kápolnát, valamint azt a kápolnát, ahol a szentéletű pápa első, eredeti síremlékét őrzik. A Bazilikában található Szent II. János Pál pápa két legjobb barátjának, Nagy Szaniszló püspöknek és Deskur András püspöknek is a sírja. Majd a különleges wieliczkai sóbánya megtekintése következik. Az út utolsó állomása Zakopane kedves kis városa, a híres Fatimai Szűz tiszteletére szentelt templom megtekintése. Végül indulás haza, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Időpontok: szeptember 27-30.

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 59.890 Ft/fő vagy 196 €/fő

Vacsora: 11.450 Ft/fő vagy 38 €/fő

Egyágyas felár: 16.380 Ft/fő vagy 55 €/fő

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak

+ Aki a wieliczkai sóbányába is szeretne menni, jelentkezéskor jelezze!

+ Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)